Zonder SSl kan écht niet meer

Google heeft een nieuw beleid. Websites die beveiligd zijn d.m.v. een SSL certificaat gaan beter scoren, en websites die niet beveiligd zijn krijgen een negatieve vermelding in de Google browser “Chrome” (lees het hier).

SSL staat voor Secure Socket Layer, en in simpele bewoording is dat een beveiligde verbinding tussen de bezoeker van een website en de data die wordt verstuurd/opgeslagen op de website. Gaat u maar eens naar de website van uw bank, zorgverzekeraar of van de overheid. Zodra u daar doet inloggen ziet u een groen slotje staan in de adresbalk.

Ook wanneer u online gaat shoppen en afrekenen ziet u vaak dit groene slotje staan in de adresbalk. Of het nu gaat om online betalingen uitvoeren of belangrijke persoonsgegevens achter laten op een website, SSL zorgt voor een beveiligde verbinding en uw bezoekers/klanten krijgen zo een veiliger gevoel tijdens het bezoek van uw website of webshop.

SSL is inmiddels zo belangrijk dat een website zonder SSL ‘not done’ is. Zelfs voor een eenvoudig contactformulier wordt dit min of meer vereist. Wanneer u uw website/Webshop  voorziet van een SSL verbinding zal Google dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Google zal dit waarderen door u hoger te plaatsen in de zoekresultaten tegenover een website die niet voorzien is van SSL. Bezoekers die uw website bezoeken met hun “Chrome” browser zien zelfs een negatieve vermelding staan wanneer uw website niet is voorzien van een SSL certificaat.

Wij doen het ook

De website van Virtual Partners is ook beveiligd met een SSL certificaat en wij kunnen ook uw website voorzien van een beveiligde verbinding SSL. Wij rekenen daarvoor slechts eenmalig €59 voor de installatie. Klik hier om direct SSL te bestellen voor uw domeinnaam/service pakket.

De web-apps van Virtual Partners zijn sinds vandaag ook voorzien van een SSL certificaat. Neem maar eens een kijkje op www.formulierenmaker.nl, www.facturenmaker.nl, www.nieuwsbrievenmaker.nl, www.mobielewebsitesmaker.nl, www.btwuitrekenen.nl en www.easyshopforyou.nl.