Ga voor zeker, activeer onze nieuwe anti-spamfilter.

Het versturen van spam en dit weer tegengaan is en blijft een ‘kat-en-muisspel’; telkens worden er nieuwe manieren verzonnen om de spamfilters te slim af te zijn.

Wanneer u onze anti-spamfilter activeert, gaan wij uw inkomende e-mail via een zeer geavanceerd anti-spamcluster laten lopen. Hiermee bent u voor 99,9 % verschoond van de dagelijkse spam. Alles wat onwenselijk is, komt hierdoor niet meer in uw mailbox! Wij zorgen ervoor dat op uw mailbox altijd de nieuwste filters en laatste updates werken.

Om gebruik te maken van deze anti-spamdienst logt u in op de klantenlogin. Klik hier om direct naar de juiste pagina te gaan. Geef ook de domeinnaam aan waarvoor u de spamfilter wilt gaan gebruiken. U kunt handig direct afrekenen middels iDeal.

  • De kosten voor deze antispamfilter zijn jaarlijks per domeinnaam slechts € 22,45 excl. btw.
  • De antispamfilter is actief voor alle e-mailadressen op het domein dat u selecteert.

Mocht de spamfilter niet voldoen aan uw wensen dan is er nog een andere optie. Virtual Partners hanteert een eigen lijst met spamadressen die handmatig wordt bijgewerkt. Iedere maand werken we deze lijst bij op uw account. Zo bent u bijna real-time voorzien van een ‘anti-spam’ lijst.

Kosten voor deze service zijn €69 per jaar. Klik hier om deze dienst aan te vragen.