U wilt een website voor uw bedrijf of voor uw hobby. U presenteert hierop de zaken die u wenst met teksten en foto’s geheel in een eigen unieke lay-out. Deze lay-out ontwerpen wij voor u of u draagt een eigen idee/huisstijl aan.

Wanneer u door ons uw website laat realiseren dan kan dat met een content management systeem. Want wat is er nu niet makkelijker dan zelf uw website bij te houden, teksten te veranderen of foto’s toe te voegen? Zelf onbeperkt pagina’s toevoegen of verwijderen. U bent niet meer afhankelijk van een webmaster en u hoeft niet meer te wachten op een update, want deze voert u zelf direct uit vanaf iedere plek waar u op een pc kunt werken. Zo bent u zelf in staat om uw website altijd actueel te houden.

Uw website en het CMS is makkelijk uit te breiden met b.v. een fotoalbum, contactformulier of slider. Maar ook uitbreiden met onze web-apps is mogelijk en zorgen voor meer interactie met uw website bezoekers en klanten.

In de meeste gevallen zijn onze websites meteen responsive. Dit betekent dat een website ook op een mobieltje goed leesbaar is en functioneel.

Wat kost een website laten maken?

De prijs voor een website is moeilijk te zeggen wanneer wij niet al uw wensen weten. In een persoonlijk gesprek  kunnen wij alle details bespreken. Een website is al mogelijk vanaf €950 excl. btw. Daarbij krijgt u dan het eerste jaar een gratis .nl domeinnaam en het hosten van de website nemen wij ook het eerste jaar voor onze rekening!

Is er een limiet van aantal pagina's?

In tegenstelling tot vele webdesigners en hosters is er bij ons géén limiet aan het aantal pagina’s. U bepaalt zelf het aantal pagina’s in uw website.

Kan ik de website zelf beheren?

Door middel van een CMS (content management systeem) kunt u inloggen op uw website en zelf pagina’s aanmaken/verwijderen, teksten aanpassen, foto’s toevoegen enz enz..

Is de website mijn eigendom?

De lay-out is straks ontworpen voor uw website. Onderaan de website zal altijd een copyright vermelding gemaakt worden van Virtual Partners. Is dit niet gewenst dan zult u hiervoor een extra bedrag moeten betalen. U krijgt dan een kopie van het ontwerp in uw eigendom.

Het cms wat gebruikt wordt om uw website te beheren is opensource.

Hebben wij vooraf persoonlijk contact?

Wanneer het mogelijk is zullen wij eerst persoonlijk contact hebben op locatie (mits de reistijd dit toestaat). Samen bespreken we dan al uw wensen en mogelijkheden. Is een bezoek niet mogelijk (afstand), dan zullen we telefonisch alle zaken doornemen.

Krijg ik uitleg over de werking van het cms?

Afhankelijk van het cms wat gebruikt is bij de ontwikkeling van uw website doen wij u documentatie toekomen waarmee u dan zelf aan de slag kunt. Indien vooraf afgesproken komen wij op locatie een uitleg geven indien gewenst.

Uiteraard kunt u ook achteraf nog uitleg krijgen mocht de documentatie niet voldoende zijn of mochten wij u e.e.a. niet verduidelijkt krijgen per mail of telefonisch. De kosten hiervoor worden per uur gerekend en afhankelijk van de afstand wordt er een kilometervergoeding gerekend.

Is mijn website ook geschikt voor mobiel?

In de meeste gevallen zijn onze websites meteen responsive. Dit betekent dat een website ook op een mobieltje goed leesbaar is en functioneel.

U heeft al een website, opgebouwd in een content management systeem (CMS), vanaf € 950,-.

Wanneer wij voor u aan de slag gaan overleggen wij veelvuldig met u tijdens het hele ontwikkelingsproces van uw nieuwe website; tenslotte gaat het om het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie op internet. Door het persoonlijk contact met u kunnen wij een helemaal op maat gemaakte website opleveren naar uw tevredenheid.

In een eerste gesprek maakt u aan ons kenbaar wat uw wensen en verwachtingen zijn. Samen met onze inbreng leidt dit tot een vrijblijvende offerte, waarin voor u duidelijk onze diensten met bijbehorende prijzen staan uitgelegd. Daarna gaan we aan de slag en maken voor u de ontwerpsite die u zelf online kunt zien en beoordelen. Na overleg en uw goedkeuring kunnen we het gehele traject afronden. Wanneer de website dan online is, krijgt u van ons een duidelijke handleiding en is er een eventuele extra uitleg op locatie mogelijk.

Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid dat wij uw website/webshop bijhouden, dus teksten en foto’s aanpassen. Alles over onderhoud en de tarieven hiervan leest u hier terug.

Gaan wij aan de slag voor u? Wilt u graag serieus een gesprek met ons of communiceert u graag via mail, neem dan contact
met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!