De term SSL zegt u waarschijnlijk nog niets… Leest u even door.

SSL staat voor Secure Socket Layer, en in simpele bewoording is dat een beveiligde verbinding tussen de bezoeker van een website en de data die wordt verstuurd/opgeslagen op de website. Gaat u maar eens naar de website van uw bank, zorgverzekeraar of van de overheid. Zodra u daar doet inloggen ziet u een groen slotje staan in de adresbalk.

Ook wanneer u online gaat shoppen en afrekenen ziet u vaak dit groene slotje staan in de adresbalk. Of het nu gaat om online betalingen uitvoeren of belangrijke persoonsgegevens achter laten op een website, SSL zorgt voor een beveiligde verbinding en uw bezoekers/klanten krijgen zo een veiliger gevoel tijdens het bezoek van uw website of webshop.

SSL wordt in de toekomst dusdanig belangrijk dat een website zonder SSL ‘not done’ is. Zelfs voor een eenvoudig contactformulier wordt dit min of meer vereist. Wanneer u uw website/Webshop  voorziet van een SSL verbinding zal Google dit ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Google zal dit waarderen door u hoger te plaatsen in de zoekresultaten tegenover een website die niet voorzien is van SSL.

Virtual Partners kan ook uw website voorzien van een beveiligde verbinding SSL. Waar u elders vaak ieder jaar weer €100 of meer betaald, rekenen wij voor een SSL certificaat alleen het eerste jaar €89. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u de daarop volgende jaren niets meer te betalen.  Klik hier om direct SSL te bestellen voor uw domeinnaam/service pakket