Maak de juiste keuze

RESPONSIVE IS UIT !

Responsive website is een site die gemaakt wordt voor uw pc en zich automatisch aanpast aan een mobiel of tablet. Deze techniek is achterhaalt en is uit!

Een mobiele website via Virtual Partners is speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten terwijl een responsive website de desktop website alleen maar anders laat zien. Met een responsive website moeten alle menu’s, foto’s, technieken, bestanden enz tóch geladen worden op uw mobiel. Dat zijn juist die zaken die een website leuk maken op een desktop website maar de laadtijd op een mobiel wordt daarmee enorm vertraagd. Bestelprocessen, formulieren en lange pagina’s kunnen erg onoverzichtelijk worden of je mobiele bezoekers zelfs afschrikken.

Mobiele websites dienen in eerste plaats laagdrempelig te zijn en dus de basisinformatie te bevatten.

Voor én nadelen

Als u overtuigt bent dat een aparte mobiele website wellicht beter zou zijn, dan wilt u vast ook de voor én nadelen weten hiervan.

Een aparte mobiele website kunt u inrichten met het oog op de mobiele bezoekers (deze komen op uw mobiele website om snel even de openingstijden te checken, uw adres te vinden, korte informatie over producten). Zorg dus dat de mobiele versie overzichtelijk is en snel doet laden. Zaken die u op uw ‘desktop’ website heeft staan zijn niet altijd relevant voor ‘mobiele’ bezoekers, laat deze dus achterwegen.

Het enige nadeel wat er kleeft aan een aparte website voor mobiele bezoekers is dat u deze ook af en toe moet aanpassen. Hoewel, u plaatst over het algemene de meest belangrijke informatie en verwijst d.m.v. een knop door naar uw desktop site voor de meest recente informatie.  Het systeem wat Virtual Partners hanteert kan zelfs teksten ophalen vanaf uw desktop website. Wat u dus veranderd aan tekst op uw gewone website wordt automatisch gewijzigd op uw mobiele website.

Maar wat u ook kiest

Zorg dat u mobiel zichtbaar bent!

U kunt zelf beslissen waar u voor kiest, als u in ieder geval maar zorgt dat uw website op een mobile device ook goed en snel leesbaar is. Realiseer u dat 60% van Google zoekopdrachten wordt gedaan door mensen op een mobieltje. Maak van deze mobiele bezoekers mobiele klanten door de belangrijkste informatie te vermelden op uw mobiele website. Met 1 klik kunnen afspraken, bestellingen of reserveringen binnen komen.

De afgelopen jaren is het mobiele web 2000% gegroeid en zal snel groter zijn dan ‘t desktop web. Blijf dus vooral niet achter de feiten aan lopen!

Kosten en baten

Kwestie van afwegen

De kosten voor een mobiele website vallen reuze mee! Bij Virtual Partners bestaan die uit een jaarlijks bedrag van €75 en daarbij kunt u dan kiezen of u de website zelf samen stelt of dat u ons de opdracht geeft om uw mobiele website in te richten.

Door de ervaring (en dus de snelheid) die wij hebben hierin doen wij een mobiele website kant en klaar leveren vanaf €299 eenmalig.

Niet overtuigt? Vraag een demo account aan en probeer het een maand lang. GRATIS!

Gaan wij aan de slag voor u? Wilt u graag serieus een gesprek met ons of communiceert u graag via mail, neem dan contact
met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!