Uw bedrijfsnaam als domeinnaam te koop

Er zijn tegenwoordig heel wat bedrijven die hun brood willen verdienen door verkoop van domeinnamen. Dat is prima, wij willen dat ook. Maar nu zijn er ook heel wat bedrijven die u proberen een dure domeinnaam te verkopen, voor 10 jaar lang vastleggen in een extensie die helemaal niet relevant is voor u of uw bedrijf.

Een vriendelijke mevrouw of mijnheer belt u dat er een partij uw huidige websitenaam wilde registreren maar dan met .com of .eu erachter. Deze vriendelijke persoon zag echter dat uw bedrijf  de .nl domein heeft geregistreerd dus willen ze u behoeden voor juridische problemen achteraf en tenslotte heeft ú eerder recht op de andere varianten.

Niet doen!

Trap hier niet in! Iedereen heeft recht op het registreren van een domeinnaam. Het maakt niet uit of dat .com of .eu of welke vorm dan ook is. Men laat u al snel doen geloven dat u de enige rechthebbende bent maar dat u dan wel nú moet beslissen! Zij kunnen u ook nog een aanbieding doen waardoor u maar slechts €300 betaald voor 10 jaar lang!

Geloof dit nou allemaal niet, er is écht geen ander bedrijf dat uw bedrijfsnaam wilt vastleggen.
Als u interesse heeft om uw domeinnaam in een andere variant te registreren dan bepaald u dat zelf op enig moment en hoeft dat al zeker niet voor 10 jaar lang!