Tijdslot op uw website

Tijdslot Virtual Partners

Tijdslot Virtual Partners

Uw bedrijf open op afspraak? Winkelen op afspraak? Tijdslotfunctie op uw website?
Door coronamaatregelen bent u als ondernemer vaak verplicht uw bedrijf maar beperkt open te stellen voor een aantal bezoekers. Hoe kunt u bewerkstelligen dat er boekingen online gedaan worden?

U heeft natuurlijk geen zin in gedoe met telefonische afspraken of via whatsapp, email en social media. Door het gebruik van een tijdslot programma op uw website creëert u een online toegangskalender waar klanten een tijdslot voor ‘n bezoek aan b.v. uw winkel of museum kunnen reserveren. U kunt dan kiezen voor een online aanbieder op dit gebied waar u dan per afspraak of per maand een xx bedrag betaald. Maar u kunt er ook voor kiezen om te investeren in een programma wat uw eigendom wordt, geïnstalleerd op uw eigen website waar uw klanten al vertrouwd mee zijn en boekingen kunnen plaatsen. Dit programma staat dan voor altijd tot uw beschikking, zonder reclame, met eigen openingstijden, vooruitbetaal mogelijkheden, afspraakbevestigingen evt. per sms, meertalig en zelfs kortingscodes! U betaalt hiervoor dan eenmalig een bedrag. Dit is al mogelijk vanaf €349.

Heeft u geen eigen website? Ook dan kan Virtual Partners u van dienst zijn. U krijgt dan een link of QR-code waar u uw klant naartoe kunt verwijzen.

Meer informatie over tijdslot-app

Web-apps

Tijdslot Virtual Partners

Tijdslot Virtual Partners

Wilt u meer weten over een tijdslot voor uw bedrijf, geïnstalleerd op uw eigen website of middels een link/QR-code toegankelijk? Kijk dan hier voor meer informatie. Virtual Partners biedt ook web-apps aan voor het reserveren van b.v. een taxi, een plekje bij de kapper of schoonheidssalon, theater, bioscoop of vergaderruimte. Ook web-apps voor restaurants, hotels, vakantieparken of eten bestellen en/of bezorgen staan tot uw beschikking. Klik hier voor een volledig overzicht van onze web-apps aangaande reserveringen.

Meer informatie over Web-apps