Restaurant reserverings-app

De Restaurant reserverings-app is een handig zelf-service tafelboekingssysteem dat op elke website kan worden ingesloten. Met het restaurant reserveringssysteem kunt u het boekingsproces aanpassen, mensen in staat stellen om via uw site een tafel te reserveren op basis van beschikbaarheid óf via een plattegrond. Maar u kunt ook zelf de beschikbaarheid van tafels en reserveringen beheren. Deze app biedt alle noodzakelijke functies om het boekingsproces van uw restaurant te optimaliseren!

Bezoekers kunt u een aanbetaling of volledige betaling laten verrichten (o.a. iDeal). Diverse bevestigingsmailtjes en sms notificatie kunnen worden ingesteld richting uw klant of ten behoeve van uw eigen administratie. Zelfs meer talenfunctie en op maat gemaakte aanpassingen zijn mogelijk.

Een andere reserverings-app of web-apps

Wilt u meer weten over deze app of b.v. een tijdslot voor uw bedrijf, geïnstalleerd op uw eigen website of middels een link/QR-code toegankelijk? Kijk dan hier voor meer informatie. Virtual Partners biedt ook web-apps aan voor het reserveren van b.v. een taxi, een plekje bij de kapper of schoonheidssalon, theater, bioscoop of vergaderruimte. Ook web-apps voor restaurants, hotels, vakantieparken of eten bestellen en/of bezorgen staan tot uw beschikking. Klik hier voor een volledig overzicht van onze web-apps aangaande reserveringen.

Meer informatie over Web-apps

Straks ook te vinden via www.reserveringswebsite.nl