Nieuwe naam, nog meer service

Welkom op onze geheel vernieuwde website onder een hele nieuwe naam.

Bastings Webdesign is verleden tijd als we spreken over de ‘naam’. Deze naam dekte niet meer de lading want de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Steeds betere en uitgebreidere service voor u als klant. Het is niet alleen webdesign wat wij doen maar veel meer inmiddels. Dit ziet u terug op onze geheel vernieuwde website www.virtualpartners.nl.

  • Het webdesign is uitgebreid met meer mogelijkheden waaronder tekst schrijven en/of het redigeren hiervan. Ook bieden we de mogelijkheid voor professionele foto’s en video’s.
  • Het hosten van uw website gaat gebeuren op veel snellere servers met meer ruimte en meer mogelijkheden. De prijzen van onze hostingpakketten zijn iets verhoogt maar hiervoor krijgt u heel wat terug!
  • Wij starten op korte termijn met web-apps. Een uitbreiding voor uw website waarmee u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.
  • Drukwerk blijft als vanouds een van onze diensten die wij u goedkoop kunnen aanbieden.
  • Verder zijn er diverse diensten samen gebundeld en terug te vinden op onze vernieuwde website
  • De klant is koning; u kunt inloggen in de ‘klantenlogin’ en daar al uw producten terug vinden die u afneemt bij ons. Makkelijk upgraden of opzeggen, nieuwe diensten bestellen en een uitgebreide helpdesk met veel mogelijkheden.

Virtual Partners bestaat inmiddels uit een team enthousiaste deskundigen die u helpen bij uw online bedrijfsvoering waar mogelijk. We stellen het team graag aan u voor!