Eten bestellen/bezorgen via eigen website

Eten bestellen app is een online bestelsysteem met slimme en robuuste functionaliteit voor elke restaurantwebsite. Diverse uitvoeringen bieden wij u zoals de thuisbezorg variant, de catering uitvoering of de online menukaart. Eenmaal geĆÆnstalleerd, is het zeer gemakkelijk te gebruiken en vereist het geen programmeerkennis. CreĆ«er uw restaurantmenu, laat bezoekers zelf samenstellen, beheer categorieĆ«n, bestellingen, afhalen en bezorgen, betalingsopties en vouchers.

Bezoekers kunt u een aanbetaling of volledige betaling laten verrichten (o.a. iDeal). Diverse bevestigingsmailtjes en sms notificatie kunnen worden ingesteld richting uw klant of ten behoeve van uw eigen administratie. Zelfs meer talenfunctie en op maat gemaakte aanpassingen zijn mogelijk.

Met deze app bent u straks niet meer afhankelijk van de grote spelers op deze markt maar kunt u de provisie die u normaal gesproken moet betalen bij bestellingen in uw eigen zak houden. U betaald immers een eenmalig bedrag voor de software en installatie.

eten bestellen of andere web-apps

 

Wilt u meer weten over een tijdslot voor uw bedrijf, geĆÆnstalleerd op uw eigen website of middels een link/QR-code toegankelijk? Kijk dan hier voor meer informatie. Virtual Partners biedt ook web-apps aan voor het reserveren van b.v. een taxi, een plekje bij de kapper of schoonheidssalon, theater, bioscoop of vergaderruimte. Ook web-apps voor restaurants, hotels, vakantieparken of eten bestellen en/of bezorgen staan tot uw beschikking. Klik hier voor een volledig overzicht van onze web-apps aangaande reserveringen.

Meer informatie over Web-apps

Straks ook te vinden via www.reserveringswebsite.nl