Virtual Partners gaat graag voor u aan de slag. Of dit nou gaat om een website, een webshop of maatwerk. Na een inventarisatie van uw wensen, en u door mij bent voorgelicht wat er wel en niet mogelijk is ga ik een plan uitwerken. Hierin staan uw wensen, de gemaakte afspraken, tijdsbestek en een kostenplaatje. Na uw goedkeuring ga ik aan de slag. Het is dus van belang om duidelijkheid te creëren van beide kanten wat het eindresultaat dient te zijn. Op die manier kunnen we fijn samenwerken en kan Virtual Partners een snel resultaat leveren. Ook geeft u aan of u uw website responsive wilt laten uitvoeren. Dit betekent dat een website snel en overzichtelijk is op een mobiele telefoon.

Doorgaans bouw ik al naar gelang de behoefte van de klant een website in een cms-systeem zodat de klant deze website zelf kan bijhouden (indien gewenst). Er wordt gekozen voor CMSimple of WordPress, e.e.a. is afhankelijk van de complexiteit van de website.

Met zorg en aandacht

In dit voorbeeld gaan we uit van een website gemaakt met CMSimple software. Hierin kunt u op een heel eenvoudige wijze zelf pagina’s aanmaken, teksten wijzigen, foto’s toevoegen enz. Na een eerste aanbetaling van 25% begin ik met het inrichten van een servicepakket op de servers van Virtual Partners waarop uw website komt te staan en wordt er een domeinnaam geregistreerd waarop de website straks te zien is. Ook wordt er een e-mailadres aangemaakt zodat u ‘zakelijk’ kunt e-mailen.  Aan uw domeinnaam koppel ik een SSL-certificaat zodat uw gegevens versleuteld over het world-wide-web gaan (het bekende veiligheidsslotje in de adresbalk vóór uw domeinnaam).

Virtual Partners krijgt ondertussen van u een logo, de gewenste kleurstelling, teksten en foto’s. Na een eerste opzet krijgt u een voorbeeld te zien van uw toekomstige website. In overleg worden er aanpassingen gedaan en al naar gelang de afspraken die gemaakt zijn vul ik uw website met pagina’s, teksten en foto’s. Omdat we in het beginstadium duidelijke afspraken hebben gemaakt en u duidelijk heeft aangegeven wat uw wensen zijn doen we binnen dit traject in totaal 2 correctierondes. Dat betekent dat u tot 2 keer toe wijzigingen kunt doorgeven alvorens de oplevering. Wanneer dit allemaal gebeurd is en de website door u is goedgekeurd kan deze online gezet worden.

Ook weer afhankelijk van de gemaakte afspraken en uw kennis op gebied van computerwerk krijgt u van mij evt. een uitleg. Dat kan op locatie of online gedaan worden. Uiteraard mag u ook kiezen voor ‘gemak’ en doe ik uw website bijhouden. Alles is mogelijk! Na oplevering vraagt Virtual Partners u een ‘review’ te schrijven waarin u kunt aangeven hoe u onze samenwerking heeft ervaren.

Web-apps

Uw website uitbreiden met een boekingsmodule, reserveringsformulieren, bestellijsten of andere handige apps en genereer zo meer bezoekers naar uw website. Uw klanten kunnen d.m.v. deze apps makkelijker uw diensten afnemen en evt. direct betalen. Virtual Partners biedt u vele mogelijkheden. De app hosten wij op onze server of indien gewenst op uw eigen server. Deze app is ter aanvulling van uw website en omvat dus niet een complete site.

Meer weten over Web-apps? Klik hier.

Kostenplaatje Basis website

Meerprijs:

  • Kosten voor uitleg is afhankelijk van locatie of on-line. Meestal kiest de klant voor online uitleg middels teamviewer en is er 1 tot 2 uur nodig (€55 p/u).
  • Invulling website afhankelijk van aantal tekst/pagina’s/afbeeldingen enz. Gemiddeld ben ik hier 2 uur mee bezig (€55 p/u).
  • e.a. kan uitgebreid worden met plugins. Denkt u aan b.v. een uitgebreid contactformulier, nieuwsbrieven inschrijven, fotoalbums, blogsysteem.
  • Ook kunnen er web-apps worden toegepast. Dit is een toepassing om uw website flink uit te breiden. Hierbij valt te denken aan hotelreservering-systeem, tijdslot voor uw bedrijf, afsprakenplanner, eten bestellen, ticketsysteem. Klik hier voor een volledig overzicht van onze web-apps.

Alle prijzen zijn excl. Btw.

Uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met mij op !