Hoe stel ik mijn mail in outlook express in

Wanneer u Outlook Express heeft geopend geef dan de juiste gegevens in om uw mail te kunnen downloaden.
Hiervoor gaat u boven in het scherm naar Extra > Accounts:

In het volgende scherm kiest u voor Toevoegen - E-mail...

Nu bent u bij het scherm om uw naam in te vullen. Dit is de naam die de ontvanger te zien krijgt als de e-mail wordt geopend.

In het volgende scherm vult u uw e-mail adres in. Op dit e-mail adres ontvangt u het antwoord op uw verzonden e-mails.

In het volgende scherm kunt u de gegevens invullen om de mail te downloaden.

'servertype': POP3-server.
'Server voor inkomende e-mail: mail.uwdomeinnaam.nl
'Server voor uitgaande e-mail (SMTP): mail.uwdomeinnaam.nl.

Let op: Soms staat uw internet provider het versturen van e-mail via een andere mailserver niet toe. Gebruik in dat geval de servernaam van de uitgaande mailserver van uw internet provider. Meestal: mail.uw-provider.nl of b.v. smtp.uw-provider.nl. Raadpleeg in dat geval de instructies van uw internet provider voor de juiste instellingen.

In het volgende scherm vult u de inloggevens van uw E-mail account in zoals ontvangen in de opleverings e-mail.

'Accountnaam': e-mailadres waarvan u de e-mail wilt ophalen b.v. info@uwdomeinnaam.nl.
'Wachtwoord' vult u het wachtwoord van uw e-mail adres in zoals u dat van ons gekregen heeft.

Voor de juiste poortnummers klik hier.

Nu zijn alle gegevens ingevuld en kunt u op voltooien klikken.