Webdesigner in de regio Deventer

U bent opzoek naar een webdesigner in de regio Deventer? Stop met zoeken want u heeft uw webdesign bureau gevonden! Wij van Virtual Partners zijn dé websitebouwer in de regio Deventer. Wij kunnen u vast en zeker van dienst zijn in webdesign, hosting, drukwerk, webshop of webwinkel. 70% van de kleinere bedrijven gebruikt het internet niet, of ... Lees verder »

29e Okt 2021
Gevonden worden in Google, daar draait alles toch om?

De term 'SEO' zegt u misschien nog niet veel maar... U hoort de kreet SEO vast vaak voorbij komen. Deze afkorting staat voor ‘Search engine optimalisation’. Vrij vertaald komt het er op neer dat uw website geoptimaliseerd wordt om gevonden te worden in Google. We nemen de naam Google als voorbeeld omdat simpelweg de meeste ... Lees verder »

10e Aug 2021
Dreigmailtje ontvangen?

Hebt u een mail ontvangen met de volgende of soortgelijke tekst?Hallo! Zoals je misschien hebt gemerkt, heb ik je een e-mail van je account gestuurd. Dit betekent dat ik volledige toegang tot uw account heb.U bent niet de enige. Duizenden mensen hebben deze mail ontvangen. Ga hier niet op in, ze hebben geen toegang tot uw mailbox. Verwijs de mail ... Lees verder »

5e Apr 2021
Nieuwe omgeving voor uw productenMet enige trots presenteren wij een nieuwe klantenlogin. Al uw gegevens en producten duidelijk samengevoegd onder een login. U kunt nu makkelijk producten/service toevoegen en/of opzeggen. Neem maar eens rustig de tijd om alle functies door te nemen en wanneer u vragen heeft.... neem dan contact met ons op!

7e Mar 2017