De term 'SEO' zegt u misschien nog niet veel maar...

U hoort de kreet SEO vast vaak voorbij komen. Deze afkorting staat voor ‘Search engine optimalisation’. Vrij vertaald komt het er op neer dat uw website geoptimaliseerd wordt om gevonden te worden in Google. We nemen de naam Google als voorbeeld omdat simpelweg de meeste internetters Google gebruiken om te zoeken. En wanneer men dan gaat zoeken wilt u natuurlijk het liefst bovenaan komen, da’s logisch! Houdt u er wel rekening mee dat er maar één (1) plek is bovenaan. Met andere woorden, zo hoog mogelijk scoren moet uw doel zijn. Als eerste bovenaan staan is mooi mee genomen.

Er zijn veel bedrijven die u beloven dat u binnen 5 dagen bovenaan in Google staat en daar betaalt u dan wel de hoofdprijs voor. We hopen dat u niet zo goed gelovig bent want het is geld over de balk smijten!

Ook wij kennen trucjes waardoor het lijkt alsof u bovenaan staat in Google. Dure advertentiekosten laten u enkele dagen bovenaan staan maar als uw budget €0 is, dan verdwijnt u weer net zo hard van die eerste pagina.

Dan is er ook nog de truc om u als klant te verwijzen naar Google en u te laten zoeken naar uw eigen naam. Laten we eerlijk zijn, mensen die uw naam kennen weten uw website al te vinden. Scoren in Google wilt u doen met de benaming van dat ene product of dienst. Als men daar naar gaat zoeken is het zaak dat u bovenaan komt, toch?

Beter gevonden worden, daar draait het om. U heeft ons toch ook gevonden!

Virtual Partners weet uit ervaring wat er momenteel nodig is om wél goed en eerlijk de ladder te beklimmen van Google. Wij zullen uw website onder handen nemen, en acties uitvoeren die blijvend van aard zijn. U krijgt van ons een duidelijk overzicht van de zaken die wij hebben aangepakt voor u en wat u kunt verwachten hiervan en wat wij verachten van u.

Afhankelijk van uw budget stellen wij een plan op , samen in overleg met u, en gaan daar mee aan de slag. Dit kan al vanaf €350.

Gaan wij aan de slag voor u? Wilt u graag serieus een gesprek met ons of communiceert u graag via mail, neem dan contact
met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!Dinsdag, Augustus 10, 2021

« Terug