Klantenlogin

Kennisbank

Help, ik krijg geen mail binnen, krijg een foutmelding of zie mijn eigen website niet meer

Door verschillende redenen kan het zijn dat u geen mailtjes meer binnen krijgt. U ruimte kan te vol zitten, uw ipnummer is geblokkeerd door de server enz..
probeert u ten allertijde eerst eens mail te checken via webmail.  In webmail kunt u online al uw mail lezen, beantwoorden of opstellen. Ga naar uw website en type daarachter /webmail, dus zo:  www.uwwebsite.nl/webmail en log daar in met uw mailadres en wachtwoord. Kunt u hier wel uw mail lezen? Dan is er vast een instelling fout op uw computer of telefoon.

Het kan wel eens voorkomen dat u geen mail meer binnen krijgt (u krijgt een foutmelding dat er geen verbinding gemaakt kan worden) of dat u uw website niet meer kan zien terwijl andere websites wel gewoon zichtbaar zijn. Dit kan komen doordat u in de Fire-wall van uw server bent beland. wanneer u uw e-mail niet correct instelt en deze dan vaak controleert met de verkeerde gegevens, dan  zien onze servers dat alsof er een poging tot "Hacken" van uw mailaccount wordt gedaan. Er probeert immers iemand toegang te krijgen tot uw mail met onjuiste gegevens. De server zal dan het bewuste IP nummer van die vermeende hacker (u dus) blokkeren. Het gevolg is dat u zelf uw website niet meer ziet en uw e-mail niet meer krijgt opgehaald. U zit dan in een "Fire Wall".

Het moet u een veilig gevoel geven dat onze systemen zodanig beveiligd zijn dat men niet zomaar uw account kan hacken. Wij beseffen dat het vervelend is als uzelf als hacker wordt aangemerkt door onze systemen. Het is echter niet zomaar dat dit gebeurd. Uzelf heeft zeer waarschijnlijk uw mail niet goed ingesteld.

Om u uit deze Fire Wall te halen dienen wij uw IP nummer te weten (www.whatsmyip.org). Kosten hiervoor zijn €19,50 excl. BTW en zullen aan u doorberekend worden.

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Hoe Direct Admin te gebruiken (o.a. domeinnaam toevoegen, e-mailadres aanmaken)

U kunt bij Virtual Partners beperkt uw eigen account beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld een extra...

Wat is dataverkeer?

De term dataverkeer is veel gehoord op internet en bij mobiele telefonie. Binnen uw hostingpakket...

Hoe stel ik mijn mail in op iPhone of iPad

Druk op de ‘Instellingen' knop en ga vervolgens naar 'Mail, Contacten, Agenda' > 'Voeg account...

Hoe stel ik mijn mail in Windows 8 in

Het lezen van e-mail in Windows 8 is een beetje omslachtig gemaakt. Instellen van e-mail met het...

Ik krijg geen mail binnen en zie mijn website niet meer

Het kan wel eens voorkomen dat u geen mail meer binnen krijgt (u krijgt een foutmelding dat er...