Klantenlogin

Kennisbank

Ik krijg geen mail binnen en zie mijn website niet meerHet kan wel eens voorkomen dat u geen mail meer binnen krijgt (u krijgt een foutmelding dat er geen verbinding gemaakt kan worden) of dat u uw website niet meer kan zien terwijl andere websites wel gewoon zichtbaar zijn. Dit kan komen doordat u in de Fire-wall van uw server bent beland. wanneer u uw e-mail niet correct instelt en deze dan vaak controleert met de verkeerde gegevens, dan  zien onze servers dat alsof er een poging tot "Hacken" van uw mailaccount wordt gedaan. Er probeert immers iemand toegang te krijgen tot uw mail met onjuiste gegevens. De server zal dan het bewuste IP nummer van die vermeende hacker (u dus) blokkeren. Het gevolg is dat u zelf uw website niet meer ziet en uw e-mail niet meer krijgt opgehaald. U zit dan in een "Fire Wall".

Het moet u een veilig gevoel geven dat onze systemen zodanig beveiligd zijn dat men niet zomaar uw account kan hacken. Wij beseffen dat het vervelend is als uzelf als hacker wordt aangemerkt door onze systemen. Het is echter niet zomaar dat dit gebeurd. Uzelf heeft zeer waarschijnlijk uw mail niet goed ingesteld.

Om u uit deze Fire Wall te halen dienen wij uw IP nummer te weten (www.whatsmyip.org). Kosten hiervoor zijn €19,50 excl. BTW en zullen aan u doorberekend worden.

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Hoe stel ik mijn mail in Windows 10 in

1. Klik op E-mail.2. Klik linksonder op het tandwieltje.3. Klik rechts op Accounts beheren.4....

Ik wil een e-mail sturen naar meerdere mensen tegenlijk, kan dat?

Als u een mailtje wilt versturen naar een aantal personen is dat natuurlijk geen probleem als dit...

SSL in of uit schakelen?

SSL staat voor Secure Socket Layer, en in simpele bewoording is dat een beveiligde verbinding...

Hoe stel ik mijn mail in Apple Mail in

Wanneer u mail heeft geopend gaat u naar het menu 'Mail' en vervolgens naar 'Voorkeuren'. Klik...

Hoe stel ik mijn mail in outlook express in

Wanneer u Outlook Express heeft geopend geef dan de juiste gegevens in om uw mail te kunnen...