Goede teksten nodig?

Bij Virtual Partners schrijven we teksten vanuit vakmanschap en passie. Een tekst is immers niet zomaar iets dat iemand neerkrabbelt; over een goede tekst is nagedacht, die sluit perfect aan op de doelgroep en het beoogde doel van de tekst. Dat lijkt simpel, maar dat is het niet! Voor een goede tekst is een bepaalde finesse nodig die alleen een goede tekstschrijver in zijn pen heeft. En die hebben wij.

Tekst is uw visitekaartje; het kan uw boodschap maken of breken. Samen bespreken we eerst alle aspecten die onze tekstschrijver nodig heeft: wat wilt u eigenlijk écht vertellen, en aan wie? Wat wilt u dat de lezer vervolgens doet? En waarom?
Het geeft niet als u zelf amper een woord op papier kunt zetten; wij maken een verhaal van uw krabbels. En heeft u wel al zelf uw verhaal op papier, maar alleen iemand nodig die het even checkt op leesbaarheid en foutjes? Dat kan ook!

Wij hebben ook verstand van SEO, zodat uw tekst beter wordt gevonden in Google, en we kunnen u van advies voorzien over het beste platform om uw verhaal op te delen, indien gewenst.

Mooie foto's en/of video kan het succes zijn van uw website

Naast een pakkende en goed doordachte tekst kunt u uw site nog meer kracht bijzetten door ondersteuning van goed beeldmateriaal.

Virtual Partners zorgt ervoor dat uw site nog completer wordt door ondersteunende foto’s en/of video’s. Wij weten als geen ander hoe we goed beeldmateriaal kunnen aanleveren en hoe we deze kunnen afstemmen op uw wensen. De huidige trend is dat zoekende klanten sneller worden gepakt door een goede foto of een korte video van/over uw bedrijf, product of diensten. Als een potentiële klant daardoor ‘getriggerd’ wordt, dan volgt snel de zoektocht naar meer informatie.

Wist u dat we uw beeldmateriaal ook kunnen door trekken naar social media vormgeving
of een campagne of reclame? Het valt allemaal te bespreken.

Professionele foto’s, videopresentatie en drone opnames… Virtual Partners kan u ook hiermee van dienst zijn!